"GIGA TECH SYSTEM"

OFERTA DHE PRODUKTE

OFERTA DHE CMIME KONKURUESE

Asistence teknike per cdo PC apo LAPTOP

Formatime dhe instalime te windows xp profesional, vista, windows 7 te gjithave u bashkangjitet versioni me i fundit.

Programe: Te gjitha programet qe ekzistojne ne treg apo qe keni degjuar se ekzistojne. Sipas kerkeses, origjinale, me krak apo te shkarkuara nga interneti. Te gjitha versionet ne doren tuaj. DISA NGA PROGRAMET ME TE REJA I GJENI TE (programe falas) ne kete faqe nese regjistroheni falas dhe beheni anetar.

Permiresim te parametrave te PC tuaj sipas kerkeses. ram, graphik card, procesor, harddisk etj.  

 

 

PRODUKTET DHE CMIMET

 98 euro

512 RAM 40 hdd 128 grafika dvd rom 


superoferta me e fundit e (low price computer)

OFERTA E MINUTES SE FUNDIT
Produkte me porosi

Te gjitha produktet si: aksesore, pjese nderimi PC, laptop kryhen me porosi ne kohe reale dhe me cilesi te padiskutueshme. Shumellojshmeria e programeve audio, video, grafike programe per sistemin tuaj, programe per internet dhe salla interneti, per supermarkete, bare, restorante, llotarive sportive, studio profesionale recorder, programe multimediatike, per downloader dhe uploder do te jene ne dispozicionin tuaj brenda pak oresh.